Juli 2014 is de zomer van de toekomst. Warm en nat. In 2070 zal afgelopen maand een standaard zomer zijn, aldus de voorspellingen. Geen uitzondering. Ik ben gek op de zomer en ik heb genoten van afgelopen maand. Er komt nog veel meer aan. Tijd voor wat zomer inspiratie met gezonde drankjes en mooie plaatjes. Maak eens deze citroenlimonade!

Zomer inspiratie

Water drinken is altijd goed voor je. In de zomer is het nog eens extra belangrijk om meer water te drinken, vanwege de warmte. Je verliest meer vocht en dat moet je aanvullen. Om water drinken, leuker, lekkerder en gezonder te maken kun je een grote kan citroenlimonade maken. De limonadetap is te koop bij de Hema voor 4 euro. Je hebt voor een volle kan water, één citroen nodig. Zorg ervoor dat je de citroen voor het snijden goed wast om alle bestrijdingsmiddelen eraf te wassen. Deze wil je uiteraard niet opdrinken! Deze limonade is ideaal voor thuis of om mee te nemen naar het park.

Citroenlimonade

♥ limonadetap

♥ 1 citroen gewassen en in plakjes

♥ water

zomer inspiratie

 Summertime 2014

zomer inspiratie

Komkommer water met munt

Ik ben in het voorjaar begonnen met het zaaien van komkommers. Hele kleine zaadjes waren het. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot grote planten met flinke komkommers. Voor dit zomer inspiratie blog moet ik mijn komkommers natuurlijk gaan gebruiken. De komkommers kun je gebruiken om je water lekkerder te maken en te voorzien van extra vitamines.

zomer inspiratie

Verse komkommer uit eigen tuin (balkon)

Voor een komkommerwater heb je een waterkan nodig, een verse komkommer en eventueel wat blaadjes munt om het nog frisser te maken.

♥ Waterkan

♥ 1 kleine komkommer gewassen en in plakjes

♥ munt naar smaak

Je kunt deze ook nog uitbreiden met citroen.

zomer inspiratie

Komkommerwater met munt

Geniet van de zomer (inspiratie)

Tijd voor een verfrissend drankje op het balkon. Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe!

Meer lezen smoothies

zomer inspiratie

cropped-LogoColorNoText.jpeg