Volgende maand is het zover! Het Healthy Life Academy Event vind plaats. Van 8 t/m 10 juni gaan we aan de slag met mindfulness, om jou te helpen beter met stress om te leren gaan. Weg met stress! We hebben nog maar twee plaatsen vrij, dus wees er snel bij! Waarom je dit echt niet mag missen, lees je in dit blog.


Eerlijk over stress

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die eerlijk over zijn of haar stress praat. Ja pas, als er sprake is van overspannenheid of een burnout is ontstaan. En dan wordt er liever nog steeds niet over gesproken, want ohohoh we voelen ons zo zwak en minder dan anderen. Hoezo???

Wanneer gaan we ons bewust worden dat we in een overprikkelende megastimulerende maatschappij leven waarin er teveel keuzes zijn? We zijn best rijk in dit deel van de wereld en heel veel van die keuzes of noem het wensen kunnen we vervullen. Wat we niet weten is hoe we goed voor onszelf moeten zorgen, terwijl we onze bucketlist aan het afvinken zijn.

Nee jij natuurlijk niet, want jij weet dat wel….. Geloof me, het kan echt iedereen overkomen.

Wake up people!

“Oh maar ik kan goed met stress omgaan, dat zal mij niet gebeuren”. Bij deze uitspraak gaan bij mij de haren overeind staan. Ik ben dan altijd benieuwd hoe iemand ontspant. Vaak komt er dan een antwoord, waarbij nog meer stimulansen worden opgezocht en je dus absoluut niet ontspant. We weten namelijk helemaal niet hoe we moeten ontspannen?!

Uiteraard hebben we allemaal blinde vlekken en zelfreflectie is moeilijker dan je denkt. Graag zou ik willen dat iedereen eens met een business coach zou praten, gewoon om jezelf beter te leren kennen en erachter te komen waar jouw blinde vlekken zitten. Zeker ook omdat we zoveel tijd besteden aan werk.

Zorg dan ook voor een goede werketos met een coach. Een goede die ik je kan aanraden is Francina van den Berg. Je kunt met haar een gratis kennismaking doen van 30 minuten in Amsterdam of online op afstand.

Weg met stress -> Mindfulness

Steeds meer artsen raden het aan als er sprake is van een ongezonde mate van stress. Ga aan de slag met mindfulness. Het is een techniek die iedereen kan leren, maar je moet daar wel voor werken. Je moet vele uren aan de slag met deze techniek om er beter in te worden.

Ik neem aan dat je ook gezond oud wilt worden in een fit lichaam? Naast gezond eten, naar de sportschool moet je ook leren ontspannen om optimaal te kunnen functioneren.

Wij gaan op 27 januari 2019 aan de slag met mindfulness, zodat jij het daarna kan toepassen in jouw leven. De rest van jouw leven!

Meer lezen over retraites

WEG MET STRESS: WAT DOE JIJ OM TE ONTSPANNEN EN DENK JE DAT JE VOLDOENDE ONTSPANT? 

weg met stress