De Vrij van Veggie Food Fair is de lekkerste food beurs van Nederland.  Deze Food Fair legt de focus op heel veel lekkere veggies, glutenvrij, vegan, lactosevrij, suikervrij en meer trendy food. Als Lekker & Gezond blogger voel ik me zeer verbonden met deze beurs. De Fair is perfect voor alle foodies, want je kunt heel veel lekkers gaan proeven. Maar het is ook heel gezellig om dit met je partner en kinderen te bezoeken. In deze blog lees je hoe jij sowieso met korting naar de beurs kunt en zelfs kans maakt op gratis kaartjes!

Vrij van Veggie Food Fair

Als je wel eens in de jaarbeurs geweest bent, dan weet je dat het een gigantische beurs is met verschillende zalen. Tijdens de Vrij van Veggie Food Fair loop je langs verschillende standjes die allemaal te maken hebben met suikervrij, vegan, lactosevrij, glutenvrij etc. Ben jij een liefhebber van gezond eten, dan mag je dit niet missen!

Programma

De Vrij van Veggie Food Fair duurt drie dagen en vind plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden van de Fair zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Wie kun je naast standjes nog meer gaan zien tijdens de beurs?

♥ Vrijdag 6 oktober: Meet & Greet met Lisa Goes Vegan;

♥ Susan van Mesaverde gaat een speciale paleo kookworkshop verzorgen;

♥ Carlijn van Foodless is aanwezig;

♥ Een interactieve kookworkshop met de producten van OOOMEGA;

♥ Viva las Vegas vertelt hoe je minder vlees kunt gaan eten;

♥ Wouter van Veen – Dr. Schar geeft een kookpresentatie.

Meer informatie over de fair en het programma vind je op de website.

Blogs

Ik heb ook mijn input mogen geven voor een mooi recept. Ik heb gekozen voor mijn Raw Chocolate Matcha brownies, die ik iedereen aanraad. Ze zijn zo machtig lekker! Mijn recept en recepten van andere influencers lees je op de blogwebsite.

Kaartjes met korting

Tickets voor Vrij Van Veggie Food Fair koop je tot 4 oktober het voordeligst online. Aan de kassa betaal je €12,50. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang tot de beurs mits in gezelschap van een volwassene.

Gebruik kortingscode: lekkergezondveggie  voor EUR 4,50 korting op je kaartje. Bestel je kaartjes. 

Als je nu een kaartje besteld, ontvang je een goedgevulde Goodie Bag na afloop!

Winactie:

Liever gratis naar de beurs? Win vrijkaarten voor Vrij van Veggie Food Fair op 6-7-8 oktober in Utrecht via mijn Facebook actie.

Meer lezen over events?