Ik kreeg dit jaar 2 dagen voor Valentijn een enorme bos met rozen van mijn vriend. Omdat het geen Valentijn is vandaag, maar ik je gewoon lief vind. Daar draait het natuurlijk om. Valentijn kan en mag op ieder moment van het jaar vallen. Ik heb voor mezelf ook nog een bosje roze rozen gehaald en roze perzikbloesem en alle kleine vaasjes in huis weer gevuld. Supersweet allemaal! Wil je niet heel veel geld uitgeven aan Valentijnsdag, maar vind je het wel leuk om deze dag niet volledig aan je voorbij te laten gaan, be creative! Met koekjesvormen in de vorm van een hartje en groente en fruit kom je een heel eind. Lees in dit blog verschillende lunch inspiratie om Valentijn leuk aan te kleden met eten. 

Valentijn

Een super simpele komkommer break maak je met komkommers. Leuk voor Valentijn of voor je kinderen als healthy snack of verrassing en om fruit en groente leuker te maken. Komkommers zijn altijd een goede keuze als tussendoortje. Zo krijg je vocht, vitaminen en mineralen binnen. Je kunt redelijk veel hiervan eten. Doe er geen dipjes bij, want dan kun je er niet zoveel van eten!

valentijn lunch

Benodigdheden:

♥ koekvormpjes in de vorm van een hartje

♥ komkommer

Dat kun je natuurlijk ook met watermeloen doen.

valentijn

gevonden op designerlife

 Geroosterde hartjes

Doe wat broodjes in de broodrooster. Gebruik weer het vormpje in de vorm van een hartje en snijd er kleine hartjes uit. Lekker om te besmeren met wat roomboter.

valentijn

gevonden op happy hooligans

Valentijn Pizza

Wil je lief toch iets stevigers? Geen probleem, maak dan deze hartvormige pizza. Kijk hier voor het maken van het deeg. Je hoeft dan alleen nog een hartvorm ervan te maken. Voor het beleg kun je kiezen voor pizza met kip, pizza romana en pizza gehakt en pizza pesto met ham.

pizzaa

Geniet van jouw Valentijnsdag. Op Valentijn of misschien een paar dagen eerder ;).

valentijn

cropped-LogoColorNoText.jpeg