Feesten op Ibiza zijn de belangrijkste toeristentrekker van het eiland. En feesten kunnen ze op Ibiza! Het eiland barst van de clubs, de een nog mooier dan de ander. Daarnaast zijn er een aantal clubs die uniek zijn voor Europa. Één van die clubs is Ushuaia Beach Hotel.

Ushuaia Beach Hotel

Wie zijn er op Ibiza te vinden? Je hebt uiteraard meerdere groepen die op vakantie gaan naar Ibiza, maar er is één hele opvallende groep. Die vind je vooral in San Antonio en in Playa d én Bossa. De partypeeps! Deze sportschoolmannen vind je vooral bij Hotel Jet en Beach Club Bora Bora. Wat mij ook is opgevallen is dat bijna iedereen een tatoeage heeft, zowel man als vrouw. Ik heb van alles voorbij zien komen, echte pronkstukken.

Dan voor de mannen: overal zijn mooie vrouwen. Ik heb mannen zien rondkijken alsof hun ogen er bijna uitvielen. Met een grote glimlach of een soort van verbazing als uitdrukking op hun gezichten. Mijn vriend legde mij uit, dat de dichtheid van mooie vrouwen op Ibiza enorm is. In Nederland kijk je eens per half uur om naar een mooie vrouw. Hier zie je er iedere oogopslag wel eentje. Voor veel mannen een echt paradijs.

Ushuaia beach hotel

Wil je feesten op Ibiza, ga dan naar Ushuaia. Het Ushuaia Ibiza beach hotel is een club in een hotel. Het is een open club waar alleen overdag feesten worden gegeven. Binnen de wanden van het hotel, waar ook het zwembad ligt, vind het feest plaats. Supergaaf. De meeste feesten beginnen rond 16:00 uur en duren tot 0:00. Je begint dus in een heerlijk middagzonnetje te dansen alsof je op een festival bent. Zodra het donker wordt komen er lichtshows bij en ontstaat een spectaculaire avond. Doe daar nog eens werelds beste DJ’s bij en mijn avond kan niet meer stuk.

Neem wel je pinpas mee of een flink pak geld, want een drankje is een stuk duurder dan in Nederland. Water koste 9 euro, wijn 8 euro en een Bacardi cola of Wodka Redbull ruim 16 eurootjes. Je kunt er ook voor kiezen om vooraf bonnen te kopen, dit scheelt enorm qua prijs dan wanneer je per drankje afrekent aan de bar. Een echte aanrader om die bonnetjes te kopen! Wij zijn in 11 dagen tijd, twee keer naar deze club geweest. Wij hebben Armin van Buuren en David Guetta gezien. Top!

Oh My God

Als je een echte muziekliefhebber bent en lekker wilt feesten op Ibiza, kun je ook een kamer nemen in Ushuaia beach hotel. Je hebt dan 7 dagen per week live muziek op je balkon. De beste artiesten van de wereld. Daar betaal je grof geld voor, maar wel een unieke ervaring en een kamer waar je u tegen zegt (The Oh My God Suite).

Liever naar een andere feestlocatie? Je kunt ook naar Destino Pacha.

 

cropped-LogoColorNoText.jpeg