Top 3 smoothies – supergezond!

Geschreven door Marlies Lentjes

Lekker & Gezond is een online platform voor een mooie lifestyle geschreven door Marlies en een aantal gastschrijvers. Volg ook de social media kanalen van LekkerxGezond!
l

januari 11, 2015

De dagen zijn nog steeds erg kort. Het is snel donker en je bent sneller vermoeid hierdoor. Goed voor jezelf zorgen is dus een must! Ga lekker op tijd naar bed zodat je voldoende slaap krijgt en zorg voor goede voeding. Dat kun je doen door het maken van gezonde smoothies met fruit of met groente. In dit blog lees je de meest gelezen smoothies van 2014 in de top 3 smoothies, perfect voor je inwendige verzorging!

Top 3 smoothies

In deze blog lees je de best gelezen smoothies van 2014. Deze smoothies zijn ideaal om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Erg belangrijk voor een goede gezondheid en als ondersteuning bij sporten. Door veel sporten en bijvoorbeeld afvallen na de feestdagen schreeuwt je lichaam om deze belangrijke stoffen. Neem dan regelmatig een smoothie. Zowel gezond als lekker!

Cranberry smoothie

In de top 3 smoothies staat op nummer 1 de Cranberry smoothie. Deze smoothie is licht zurig van smaak. Ik heb zelf altijd het idee dat het daardoor super gezond is! Naast dat cranberry’s erg lekker zijn kunnen ze je ook helpen met het tegengaan van een beginnende blaasontsteking.

top 3 smoothies

Cranberry/ Veenbessen

Selderij/ Avocado smoothie

Nog zo’n gezonde smoothie in de meest gelezen top 3 smoothies van afgelopen jaar. Deze smoothie met selderij en avocado geeft een vol en voldaan gevoel. Daarnaast is het supergezond voor je. Vooral de selderij heeft nuttige effecten op je gezondheid. Vooral als je veel vocht vast houdt. Selderij heeft namelijk een vocht afdrijvende werking op de nieren. Is dit de eerste smoothie ever, kies dan liever eerst voor een andere. De smaak is namelijk vrij heftig!

top 3 smoothies

Selderij smoothie

Smoothie met granaatappelpitjes

Nummer drie in de top 3 smoothies is de granaatappelpitjes smoothie. Ook deze is lichtzuur van smaak. Deze smoothie is erg goed voor je door het hoge gehalte aan antioxidanten in de pitjes. Naast granaatappelpitjes doe ik ook diverse superfoods in deze smoothie!

top 3 smoothies

Mijn persoonlijke favoriet is de cranberry smoothie. Welke vind jij het lekkerst?

top 3 smoothies

cropped-LogoColorNoText.jpeg

Je gaat dit ook leuk vinden:

4
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarliesNilouWesley op ReisSarah - Tasting Lifestyle Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sarah - Tasting Lifestyle
Gast

Smoothies zijn ook wel mijn ding, nu heb ik nog wat meer inspiratie om mijn ochtenden te beginnen.

xoxo Sarah

Wesley op Reis
Gast

Geweldig idee dat ziet er heerlijk uit!

Nilou
Gast

Ik vind met granaatpitjes het lekkerst, met vanille yoghurt OF amandelmelk met een beetje honing erbij 😉