Startersset Madara: Het einde van mijn potje dagcrème is in zicht. Ik ben eigenlijk wel klaar met wat ik gebruik. Het was een uitprobeersel en het bevalt me niet. De schoonheidsspecialiste gaf aan dat mijn huid erg onrustig is en dat het mogelijk is dat het product dat ik gebruik dat veroorzaakt. Ze adviseerde me om zoveel mogelijk voor een natuurlijk product te kiezen. Hier ben ik zeker voor en ik dacht dat ook te doen. Helaas geven veel producten aan dat ze volledig natuurlijk zijn, maar zijn ze dat niet. Vaak zit er dan een natuurlijk ingredient in waar alle marketing op gericht is. Tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe dagcrème. Na een aantal proefmonsters van natuurlijke producten te hebben geprobeerd, ben ik uitgekomen bij de Startersset van Madara.

startersset madaraStartersset Madara

De set bestaat uit 3 producten:

♥ Dagcrème

♥ Nachtcrème

♥ Reinigingsschuim

Startersset Madara Kost EUR 18,00

♥ zonder noten
veganistisch

natural ECOCERT
glutenvrij
dierproefvrij

Waarom kiezen voor Madara?

Het is een natuurlijk product met een keurmerk, zo ben je goed bezig voor mens en natuur.

Het is volledig dierproefvrij, en dat is altijd een goede keuze!

De combinatie van deze actieve natuurlijke plantstoffen zorgen voor een fijne geur.

De nachtcrème helpt je huid herstellen van stress, zonschade en andere invloeden van buitenaf.

De dagcrème hydrateert, verstevigd en verzacht de huid. Het brengt de vette en droge delen in het gezicht in balans.

De reinigingsschuim verwijdert vuil en make up tot diep in de huid.

Keurmerk ECOCERT

Het keurmerk ECOCERT betekent dat minimaal 50% van alle plantenextracten in de lijn en minimaal 5% van alle ingrediënten komen van biologische teelt. Zo werk je indirect ook mee aan een betere wereld!

TIP: Hoe weet je of je verzorgingsproducten natuurlijk zijn? Kijk of het product een keurmerk heeft; zoals ECOCERT, BDIH, Cosmebio, ICADA, Natrue, Soil Association en USDA!

Lees verder voor alle producten uit de startersset.

Dagcrème Deep moisture fluid

Ik zoek een crème die mijn huid hydrateert overdag en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dat doet deze creme. Enige minpunt vind ik dat er geen SPF factor in de crème zit. Vooral als de zon schijnt moet je een zonnebescherming smeren. Het is prettiger als dit al in je dagcrème is verwerkt.

Een groot pluspunt is de geur! Het bevat actieve plantenextracten, namelijk roos, avocado en bijvoetkruid en natuurlijk hyralonzuur. De crème is geschikt voor een normale tot gecombineerde huid.

Ik gebruik de startersset Madara, waarin de dagcreme van 25 ml is opgenomen. Het is fijn dat het in deze kleine verpakking verkocht wordt om uit te proberen. Ik raad het je zeker aan om eerst een starterspakket te nemen, voordat je alle producten los gaat aanschaffen. Het is goed om eerst te zien wat het doet op je huid en het is ook nog eens veel voordeliger!

Dagcrème Deep Moisture Fluid 50 ml voor EUR 29,95

ingrediënten van biologische teelt
natuurlijke essentiële oliën
gemaakt van biologische ingrediënten
pure minerale pigmenten

startersset madara

 

Nachtcreme Regenerating night cream

De crème repareert de beschadigde huid ten gevolgde van stress, de zon en andere invloeden van buitenaf. Dat is prettig en precies wat ik zoek. De crème is lekker dik en smeert makkelijk uit. Ook de nachtcrème geurt ontzettend lekker! De nachtcrème bevat acht active ingrediënten;  roos, avocado, algen, duindoorn, tomaat, weegbree, calendula en kamille.

In de starterset Madara zit een probeerverpakking van 25 ml.

Regenerating Night Cream 50 ml voor EUR 31,00

♥ zonder noten
veganistisch
Natuurlijk en biologisch naar ECOCERT-standaard
glutenvrij
dierproefvrij
startersset madara

Reinigingsschuim Purifing Foam

Sinds zes maanden gebruik ik ook een purifing foam onder de douche. Deze reiniging schuim van Madara is heel erg zacht en droogt je huid niet uit. Het verwijdert make-up en vuil uit de diepere lagen van je huid, prettig! Zo verwijder je ook het vuil dat je niet ziet. Heb je nog nooit purifing foam gebruikt en heb je regelmatig last van onzuiverheden? Probeer deze dan eens uit.

Deze zit ook met een inhoud van 150 ml in het starterspakket Madara.

Purifing Foam 150 ml kost EUR 19,50

♥ Ingrediënten van biologische teelt.
Natuurlijk essentiële oliën.
Gemaakt van biologische ingrediënten.

startersset madara

 Producten van dezelfde lijn

Als tip gaf de schoonheidsspecialiste me mee dat je de hele lijn van de producten moet nemen omdat ze elkaar versterken. Ga je producten door elkaar heen gebruiken dan is dat niet goed voor de huid en krijg je sneller last van onregelmatigheden. Wil je jouw beauty ritueel nou helemaal afmaken, dan mag een make up Milk Cleaner en Balancing Toner absoluut niet ontbreken.

Meer lezen over natuurlijke producten

cropped-LogoColorNoText.jpeg