Vorige week heb ik een blog geplaatst over sport jezelf slank met Xhit en gevraagd of iemand tips heeft over andere goede kanalen om thuis te sporten. Ik kreeg een tip van Mandy alllovelythings.nl over Blogilates. Blogilates is een Amerikaanse site vol met workout video’s. Je kunt kiezen uit ‘Body Focus’; bestaande uit verschillende filmpjes op youtube gericht op buikspieren, armen en bovenlichaam, rug, billen, benen en dijen, schuine buikspieren, volledige lichaamsoefeningen of strekken. Of keuze uit ‘Series’; bestaande uit beginners, bikini blasters, hiltilates. pilatus bootcamp, pop cardio, pop hits, song challenges, Victoria secret series en cocktail dress series.

Blogilates – Cassey Ho

Cassey Ho is het gezicht van Blogilates. Erg leuk om naar te kijken. Ze heeft veel energie en kan door blijven praten, echt niet normaal. Af en toe doet ze gekke toneelstukjes in haar filmpjes. Dit klinkt nu allemaal erg raar, maar het is best leuk als je kapot aan het gaan bent met het sporten om dan haar gekke verhalen aan te horen.  De trainingen die ze geeft zijn pittig en het duurt als beginner wel even om alles met haar mee te doen. Maar ze krijgt het vrij snel voor elkaar om je lijf sterker te maken. Ik doe dit nu enkele maanden en ik ben nog nooit zo sterk geweest!

Workout Calender

Je kunt je per e-mail opgeven voor de workout calender. Iedere dag kun je dan een serie work-out filmpjes doen om fit te worden. Je krijgt per e-mail een wachtwoord toegezonden, die je dan kunt opgeven op de Blogilates website.

Blogilates – Mooie armen en rug

Op de website van Blogilates kun je kiezen uit body focus en series. Hieronder staat één van mijn favorieten uit de cocktail dress serie. Succes!

Tip

Vaak richt je je op één onderdeel tijdens het sporten, bijvoorbeeld alleen de buikspieren, omdat je deze extra wilt verstevigen. Tip#: Wissel je oefeningen af en pak iedere keer een andere spiergroep van je lichaam aan. Je lichaam zorgt voor een natuurlijke balans, je kunt dus niet één spiergroep uitermate getraind hebben.

Graag hoor ik nog andere goede tips!

Meer lezen over (het gezonde effect van) bewegen & sport

cropped-LogoColorNoText.jpeg