De vakantie naar Ibiza is geboekt. Ontzettend veel zin in! 11 dagen vakantie vieren en doen en laten waar we zelf zin in hebben. Dat betekent ook dat de bikini weer uit de kast mag. Jeee, of toch niet? Ik ben nu zes maanden gestopt met roken en ongeveer 2 kilo aangekomen. Dat lijkt mee te vallen, maar het is toch 2 kilo. Ik wil gewoon terug naar mijn oude gewicht en moet wat afvallen. Dat kan ik beter nu doen, dan wachten tot er nog eens ongemerkt wat kilootjes aankomen. Tijd dus om nu wat extra te gaan sporten met Xhit.

Kies de sport die bij je past

Ik heb jarenlang, ruim 15 jaar gevoetbald met heel veel plezier. Jammer genoeg heb ik een vervelende knieblessure opgelopen. Ik heb mijn meniscus kapot gescheurd tijdens een duel, waardoor ik geopereerd moest worden en het niet meer verstandig is om te voetballen. Eigenwijs als ik ben heb ik het na mijn operatie toch nog een jaar of 2 gedaan, maar mijn lijf trok het steeds minder. Ik liep continue met spierpijn en een knie wat zeer deed. Ik trainde te weinig door drukte op het werk, waardoor mijn conditie en mijn fysieke gestel niet getraind was voor een volle wedstrijd. Daarbij hadden we vaak genoeg te weinig dames, waardoor ik toch een volle wedstrijd mee moest doen. En op halve kracht kan ik geen wedstrijd spelen. Tja dat werkt niet.

Ik moest dus op zoek naar iets nieuws. Dat heeft wel even geduurd. Na een jaar af en toe hardlopen en skeeleren ben ik yoga gaan doen bij een club.  Dit heb ik twee jaar gedaan. Erg leuk, maar wel een prijzige sport. Tijd om iets anders en wat meer low budget te vinden.

xhit

Sporten via youtube

Ik sport nu gratis via youtube. Iets wat ik iedereen kan aanraden! Als je een internetaansluiting hebt op je televisie of een HDMI kabel waarmee je jouw laptop kunt verbinden met je televisie, dan kun je dit ook doen. Ik ben onder andere bezig met het trainen van mijn buikspieren. Hieronder zet ik de trainingsvideo die ik iedereen kan aanraden. Gegarandeerd spierpijn!

Xhit wat is het

Rebecca Louise is samen met Kelsey Lee het gezicht van Xhit. Hieronder een filmpje van Rebecca.

Meer lezen over (het gezonde effect van) bewegen & sport

cropped-LogoColorNoText.jpeg