Een maatje minder voor de zomer. Dat is mijn doel. Ik probeer 4 kg af te vallen. Inmiddels staat de weegschaal op 66 kg en is het hoog tijd om een paar kilo’s te lozen. Door alle enthousiaste verhalen, de uitzending van Doctor Oz en alle celebrities die claimen kilo’s te zijn afgevallen met dit voedingssupplement wil ik ook weten of het mij (extra) helpt met het kwijt raken van de kilo’s. Ik ben daarom een onderzoek gestart naar HCA voedingssupplement om uit te zoeken of sneller afslanken met HCA waar is. In dit blog deel ik mijn resultaten.

Afslanken zonder inspanning

Over HCA voedingssupplement nemen en niets doen aan je eten en/of sporten kan ik kort zijn. Dat gaat je niet helpen met afvallen. Ik heb een beetje een valse start gemaakt door 2 weken lang HCA te nemen en meer te snoepen dan normaal. Ik heb taartjes en wijntjes gedronken vanwege mijn verjaardag.

De weegschaal zakte ongeveer een halve kilo. Dat is gek, dit had ik niet verwacht. Ik ging ervan uit dat het meer dan 66 kilo zou zijn. Misschien was ik een beetje uitgedroogd door alle suiker en alcohol? Of klinkt het in mijn achterhoofd; als je een beetje extra je best doet, kun je dan wel makkelijk extra kilootjes kwijtraken? Kun je toch sneller afslanken met HCA? Zelf uitproberen? HCA koop je via deze link, kosten zijn EUR 25,25 voor 60 plantaardige capsules.

Wat zou het toch lekker zijn als je een supplement kon nemen, die je gezondheid verbetert en je ook nog laat afvallen zonder inspanning. De eerste twee zijn geen probleem. Voor dat laatste zal je toch echt je best moeten doen. Let’s make it fun!

Voeg sport toe in je leven vanuit huis

Ik ga meer sporten heb ik besloten. Ik fiets iedere dag 25 minuten, dat is alle beweging die ik normaal krijg. Eigenlijk net te weinig. Aanbevolen is om iedere dag minimaal 30 minuten matig intensief te bewegen. Daarom ga ik daar nu 3x per week 15 minuten Blogilates aan toevoegen.

Ik raad je niet aan om gelijk 3x per week een uur te gaan lopen zwoegen, zeker als je al enige tijd niets meer gedaan hebt. Het levert je enorme spierpijn op en dan heb je steeds minder zin om te gaan. Door deze korte oefeningen, train je intensief en bouw je langzaam een goede conditie op zonder al te veel pijn. Beter toch!

Blogilates is van Cassey Ho een dame uit LA die fantastisch leuke sportfilmpjes op haar website post. Heel prettig, want je kunt gewoon vanuit huis sporten. Dus geen zin hebben om naar de sportschool te gaan is hiermee afgedekt ;).

Sneller afslanken met HCA

Dag 1 zondag:

♥ 8 minutes Home Cardio Workout

♥ 8 minutes Abs & Obliques Workout

Dag 3 woensdag:

♥ 8 minutes Home Cardio Workout

♥ 8 minutes Bikini Body Workout

Dag 6 zaterdag:

♥ 8 minutes Home Cardio Workout

♥ 8 minutes Bikini Tights Workout

Liever trainen met een specialist?

Heb je niet zo veel zelfdiscipline om 3x per week te gaan sporten voor je tv en wil je liever met iemand aan de slag? Ik raad je aan om met Nana te gaan sporten van Fitness Academy Amsterdam. Naast een ontzettend leuke persoonlijkheid heeft ze ook veel kennis in huis om je zo effectief en snel mogelijk te helpen met je wensen.

sneller afslanken met hca

Meer lezen over HCA

Wil je meer lezen over HCA voedingssupplement, lees dan mijn vorige blogs over:

Vorig artikel: HCA de natuurlijke eetlustremmer

Vorig artikel: Slim HCA weg met die extra kilo’s

Vervolg artikel: Overtollig vet verbranden met Garcinia Cambogia

Vervolg artikel: HCA volgens Dr. Oz: Nr 1 afvalsupplement

Vervolg artikel: zonder inspanning centimeters kwijt met HCA

Sneller afslanken met HCA fabel of waarheid? Volg mijn blogs de komende weken voor het antwoord!

Meer lezen over afslanktips

logo