Zo ga je meer reizen maken!

Geschreven door Marlies Lentjes

Lekker & Gezond is een online platform voor een mooie lifestyle geschreven door Marlies en een aantal gastschrijvers. Volg ook de social media kanalen van LekkerxGezond!
l

oktober 21, 2018

Ik heb sinds kort een wereldkaart op canvas boven de keukentafel hangen. Hij hangt daar, omdat ik gek ben op reizen en graag meer mooie reizen wil gaan maken. Het geeft mij zoveel positieve energie en daarmee een gelukkig gevoel. Door het toepassen van de Law of Attraction ga ik deze wens uit laten komen. Hoe ik dat doe, lees je in dit blog.

reizenReizen

De wereld ontdekken

Al zolang ik het me kan herinneren ben ik gek op reizen. Ik was een klein meisje en we waren op een Franse camping en ik ging naar de bakker om in perfect Frans het brood te halen. In Spanje haalde ik met mijn beste Spaans ijsjes. Ik probeerde altijd goed te luisteren naar de mensen om mij heen en ik had al snel door hoe ik een nieuwe taal basic kon leren.

Toen ik op de middelbare school een studie moest kiezen heb ik getwijfeld tussen Toerisme en Horeca/hospitality. Ik ben toen een toerisme opleiding gaan doen.  Ik heb als eindstage een half jaar op Lanzarote gewoond en gewerkt in een hotel als hotelreceptioniste.

Het heeft uiteindelijk toch nog bijna 35 jaar geduurd voordat ik Europa uitging. In 2017 heb ik een prachtige reis gemaakt langs de westkust van Amerika. Fantastisch! Wat heb ik daar van genoten. Het reisvirus kwam weer terug en vele reizen zijn aan de bucketlist toegevoegd.

Volgend jaar willen we graag met z’n drieen naar Canada. Een camper huren en dan richting Alaska gaan rijden. Japan staat ook erg hoog op de lijst. Voorlopig blijft het nog even bij plannen maken, aangezien we eerst heel veel van baby Sanne gaan genieten.

Law of Attraction

Ik ben overtuigd van de law of attraction. Lees hier meer wat het is en over hoe het werkt. Voor degene die dit niet kennen: vertaald naar het Nederlands is dit de wet van de aantrekkingskracht. Dit is één van de wetten van het universum.

Als ik op een positieve manier mijn gedachten bewust en (uiteindelijk) onbewust richt op wat ik wil, dan kan ik dat manifesteren.

Dit blog bijvoorbeeld zat al in mijn hoofd toen ik 21 jaar oud was (ik ben nu 35 en blog 5 jaar). Ik heb jarenlang gedroomd dat ik mijn inkomen zou verdienen  of producten zou ontvangen in ruil voor het schrijven van artikelen.

Welke vorm het precies moest krijgen, dat wist ik niet, maar ik heb jarenlang deze terugkerende droom gehad. Op een gegeven moment, na veel negatieve energie cq rottijd voelde ik intuitief dat ik een blog moest gaan schrijven. Pas veel later, na 4 jaar bloggen durfde ik er echt voor te gaan. Zie hier het resultaat en een uitgekomen droom!

reizen

Trek je volgende reis aan?!

De law of attraction kun je ook gaan toepassen als je graag meer mooie reizen wilt gaan maken. Hoe doe je dat? Dit doe je door het visueel te maken. Je kunt bijvoorbeeld zelf een canvasdoek gaan vullen met plaatjes uit tijdschriften. Dit heet een vision board. Of je kunt een kant en klaar product aanschaffen.

Ik heb gekozen voor een wereldkaart op canvas. Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas doek, hout, poster, aluminium of glas. In ons huis vind ik het leuk om het als decoratie op te hangen. Ik heb een mooie plek uitgekozen boven de eettafel. Zo kan ik er vaak naar kijken.

Ben jij ook gek op reizen en wil jij je reizen manifesteren door bewust en onbewust ermee bezig te zijn? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met vision boards of ga net als ik een wereldkaart kopen voor aan de muur!

Wat word jouw volgende bestemming?

reizen

Je gaat dit ook leuk vinden:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op