Sinds kort is er een avocado restaurant geopend in Amsterdam. Avocado is een veelzijdige groente, die me inspireert voor dit recept Gnocchi avocado met gerookte kip. Een perfect gerecht voor als je weinig tijd hebt, maar toch iets lekkers op tafel wil zetten. Je kunt het vegetarisch maken of in dit geval met gerookte kip eten.

Recept gnocchi avocado met gerookte kipBenodigdheden voor 2 personen:

Recept gnocchi avocado met gerookte kip♥ 125 gram gerookte kip in blokjes

♥ zakje rucola sla

♥ tuinkers

♥ dressing

♥ 250 gram gnocchi

♥ 1 avocado

♥ walnoten

♥ zout en peper

Recept gnocchi avocado met gerookte kip

Begin met het maken van de dressing. Gebruik je liever een kant en klare, dan kan dat uiteraard ook. Het lekkerst en gezondst is het natuurlijk om het zelf te maken met de ingrediënten die jij kiest te gebruiken. Zie het recept voor dressing met mosterd. Doe de dressing als eerste in de (glazen) schaal.

Zet een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook. Voeg dan de Gnocchi toe en kook deze volgens de bereidingswijde op de verpakking. Meestal zijn ze vrij snel klaar. Ze gaan drijven als ze klaar zijn. Haal ze er dan uit. Doe de warme gnocchi bij de dressing.

Doe de rucula in de schaal. Snijd de gerookte kip in blokjes en doe deze er ook bij. Snijd de avocado in blokjes en voeg deze ook toe, samen met de tuinkers.

Maak daarna af met verse walnoten.  Eet smakelijk!

Recept gnocchi avocado met gerookte kip

Meer recepten lezen

Recept gnocchi avocado met gerookte kipcropped-LogoColorNoText.jpeg