Ik ben een paar weken geleden met ontzuren gestart door het doen van een pH test. Hieruit bleek dat ik verzuurd ben en ik dus zeker baat kan hebben bij ontzuren. Als je regelmatig mijn blogs leest, dan weet je dat ik veel met gezondheid bezig ben en een gezonde lifestyle nastreef. Ondanks dat blijft het dus toch belangrijk voor mij om te ontzuren. Na het uittesten van groene smoothies en voetenbadjes ga ik nu tenslotte de thee uitproberen. Wil jij de thee ook uitproberen? Dat kan!  In dit blog lees je over de mogelijkheden van ontzuur je lijf met thee!

ontzuren met theeOntzuren met thee

Alle theeliefhebbers opgelet: heb je deze thee al geprobeerd? Deze thee bevat 52 verschillende kruiden en is daarmee helemaal puur natuur.  De thee heeft een rijke smaak door de vele kruiden in het vierkante zakje. Je kunt het dagelijks drinken en het helpt je met het ontzuren van je lijf.

Ontzuren is het reinigen van je lichaam. Het ontdoen van afvalstoffen die zonder te ontzuren opgeslagen blijven in je cellen. Met deze thee maak je de zuren/slakken los uit de weefsels en via de blaas, lever en nieren weer uit je lichaam gehaald. Een pakket met 100 zakjes thee kost EUR 24,95.

ontzuur je lijf met thee

Ontzuur je lijf met thee – Doe je mee?

Waarom zou je gaan ontzuren? Je leeft onbewust veel ongezonder dan goed is voor je lichaam. Probeer gewoon eens om regelmatig, bijvoorbeeld 2 of 3x per jaar te gaan ontzuren. Dat kun je heel simpel doen met groene smoothies, voetenbadjes, maar ook met thee kun je ontzuren! Als gevolg krijg je meer energie, omdat je lichaam ontdaan is van afvalstoffen. En nee, je hoeft dit niet heel streng te doen. Doe dit naast je normale dieet, maar drink even geen alcohol en vermijd frituur. Doe dit uit liefde voor je lijf!

Meer lezen over thee:

Ciao! Vind je mijn Facebook pagina al leuk?

HEB JIJ AL EENS EEN ONTZURENDE THEE GEPROBEERD?
logo