Ontzuur je lijf met thee

Geschreven door Marlies Lentjes

Lekker & Gezond is een online platform voor een mooie lifestyle geschreven door Marlies en een aantal gastschrijvers. Volg ook de social media kanalen van LekkerxGezond!
l

juni 25, 2015

Ik ben een paar weken geleden met ontzuren gestart door het doen van een pH test. Hieruit bleek dat ik verzuurd ben en ik dus zeker baat kan hebben bij ontzuren. Als je regelmatig mijn blogs leest, dan weet je dat ik veel met gezondheid bezig ben en een gezonde lifestyle nastreef. Ondanks dat blijft het dus toch belangrijk voor mij om te ontzuren. Na het uittesten van groene smoothies en voetenbadjes ga ik nu tenslotte de thee uitproberen. Wil jij de thee ook uitproberen? Dat kan!  In dit blog lees je over de mogelijkheden van ontzuur je lijf met thee!

ontzuren met theeOntzuren met thee

Alle theeliefhebbers opgelet: heb je deze thee al geprobeerd? Deze thee bevat 52 verschillende kruiden en is daarmee helemaal puur natuur.  De thee heeft een rijke smaak door de vele kruiden in het vierkante zakje. Je kunt het dagelijks drinken en het helpt je met het ontzuren van je lijf.

Ontzuren is het reinigen van je lichaam. Het ontdoen van afvalstoffen die zonder te ontzuren opgeslagen blijven in je cellen. Met deze thee maak je de zuren/slakken los uit de weefsels en via de blaas, lever en nieren weer uit je lichaam gehaald. Een pakket met 100 zakjes thee kost EUR 24,95.

ontzuur je lijf met thee

Ontzuur je lijf met thee – Doe je mee?

Waarom zou je gaan ontzuren? Je leeft onbewust veel ongezonder dan goed is voor je lichaam. Probeer gewoon eens om regelmatig, bijvoorbeeld 2 of 3x per jaar te gaan ontzuren. Dat kun je heel simpel doen met groene smoothies, voetenbadjes, maar ook met thee kun je ontzuren! Als gevolg krijg je meer energie, omdat je lichaam ontdaan is van afvalstoffen. En nee, je hoeft dit niet heel streng te doen. Doe dit naast je normale dieet, maar drink even geen alcohol en vermijd frituur. Doe dit uit liefde voor je lijf!

Meer lezen over thee:

Ciao! Vind je mijn Facebook pagina al leuk?

HEB JIJ AL EENS EEN ONTZURENDE THEE GEPROBEERD?
logo

Je gaat dit ook leuk vinden:

8
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarliesMieke SchepensAnita H.Lies Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lies
Gast
Lies

Ik doe heel graag mee omdat ik altijd op zoek ben naar die kleine dingen waarmee ik mijn lijf wat blijer kan maken en waarmee ik net iets beter voor mijn lijf kan zorgen 🙂
(ik volgde je al op facebook 😉 )

Anita H.
Gast
Anita H.

Jaren geleden toen ik heel erg aan het kwakkelen was met mijn gezondheid, kwam via een pH-test bij mij ook naar voren dat mijn lijf ernstig verzuurd was. Ik heb daar toen maandenlang poedertjes voor gebruikt die ik bestelde bij de apotheek. Ik denk dat een nieuwe ontzuring bepaald geen kwaad kan. Sowieso ben ik veel met gezondheid bezig, heel belangrijk. Mijn gezichtshuid (veel acne) geeft eigenlijk wel aan dat een ontgiftingskuurtje geen overbodige luxe is.

Mieke Schepens
Gast

Ik doe graag mee, omdat nu het moment is aangebroken om te gaan ontzuren. Zodat we straks gezonder de herfst tegemoet kunnen zien.