De zomer staat weer voor de deur en uiteraard ga ik ook dit jaar het zonnige, relaxte Ibiza opzoeken voor een heerlijke vakantie. Er zijn een aantal dingen die ik dit jaar wil gaan bezoeken. Ik ga niet alles volplannen. Ik maak meestal een wishlist met adressen, zodat we op de dag of een dag ervoor kunnen bepalen wat we gaan doen. In dit Ibiza blog zomer lees je mijn eerste wishlist.

Ibiza blog zomer

Eat, Sleap, Rave, Repeat. Dat was het thema van mijn fotoalbum Ibiza 2014. In stijl om een ander nummer als thema te nemen gaat het nieuwe thema zijn: Don’t stop the Madness!

1: Hardwell in Ushuiai

Ook dit jaar wil ik uiteraard naar Open Air Club Ushuaia. Als je naar Ibiza gaat, mag je deze club niet overslaan! Dit jaar staan weer de allerbeste DJ’s hier. Armin van Buuren, David Guetta en Avicii staan weer op het programma. Wij zijn vorig jaar naar de shows van Armin van Buuren (a State of Trance) en David Guetta (F*** me I’m Famous) geweest. Echt waanzinnig! We kiezen dit jaar voor een andere gigagrote DJ, namelijk Hardwell met zijn show Carnival.  We zijn dit jaar erg vroeg in het seizoen, waardoor we naar de Opening Party gaan van Hardwell. Ik heb er erg veel zin in!

Ushuaia Ibiza Beach Hotel /Platja den Bossa/ 07800 Ibiza

2: Cala Vadella Beach

Dit jaar zitten we aan de linkerzijde van het eiland. Aan deze kant heb je prachtige zonsondergangen.

Als ik de stranden google, dan kan ik haast niet meer wachten. Ik heb net een nieuwe bikini gekocht uit de collectie van Marlies Dekkers (Holi Glamour). Echt prachtig. Ik zie mezelf al liggen daar ;).

Cala Vadella / 07830 San José/ Ibiza

3: Dagje Formentera

Dit hebben we vorig jaar niet gedaan, omdat we al zoveel wilden zien. Ik vond het achteraf toch jammer niet geweest te zijn, ik heb van meerdere mensen gehoord dat het zeker de moeite waard is. Het eilandje heeft echte bounty stranden. Het is een plek om te gaan fietsen of wandelen. Het is er heel rustig. Ook de restaurantjes zien er goed uit. Ik hoop dat we tijd hebben om naar Restaurante Juan y Andrea te gaan om goede Seafood te eten.

Juan y Andrea/ Playa Illetas/ Formentera

Naast deze wishlist  voor Ibiza blog zomer ga ik natuurlijk de leukste plekjes spotten, zodat je weet waar je aankomende zomer moet zijn!

Meer lezen over vakantie?

logo