Fit worden in 4 weken, dat klinkt goed. Dat wil jij vast ook. Merk je dat jij op zich in goede conditie bent, maar het toch echt wel beter kan? Of ga je trouwen en wil je met een superlijf in je jurk of ben je na je bevalling niet alle kilo’s kwijtgeraakt? Hoe wordt je fit in 4 weken tijd?

Simpel, door een Personal Trainer in te schakelen! Als je dit nog nooit hebt gedaan, zet dit dan nu op je bucketlist en ga aan slag om hem af te strepen. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Zwaar was het uiteraard ook hoor, maar het is allemaal goed vol te houden. Wel heb je daarna flinke spierpijn, maar dat hoort er bij. Dat betekent dat je hard hebt gewerkt en het gaat vanzelf weer weg.

hoe wordt je fit in 4 weken

Op zoek naar een Personal Trainer

Hoe vind je nou een goede Personal Trainer? Je kunt natuurlijk gaan zoeken op het internet en maar wat gaan proberen. Wat je ook kunt doen is goed luisteren naar de mensen om je heen. Mond tot mondreclame biedt vaak een goede garantie. Mijn advies zou zijn Nana Berg van Fitness Academy Amsterdam. Zij is een specialist op het gebied van sporten. Bekijk haar website voor meer informatie of om contact op te nemen.

hoe wordt je fit in 4 weken hoe wordt je fit in 4 weken

Aan de slag met een Personal Trainer

Wat kun je nou verwachten van een Personal Trainer? Deze PT gaat jou motiveren, je over de streep trekken als je denkt niet meer te kunnen. Ze ondersteunt je met je manier van ademhalen. Ze legt je de oefeningen duidelijk uit en corrigeert je tijdens het uitvoeren van die oefeningen. Op die manier loop je geen blessures op en haal je het maximale uit de training.

hoe wordt je fit in 4 weken hoe wordt je fit in 4 weken

Hoe wordt je fit in 4 weken

Hoe wordt je fit in 4 weken? Met een Personal Trainer dus. Gun jezelf dat mooie lijf en investeer erin. Dat vind je partner ook vast heel fijn! Voor je het weet loop je met je strakke lijf in een mooi nieuw zomerjurkje of koop je die mooie bikini nou toch eens!

Meer lezen over (het gezonde effect van) bewegen & sport

cropped-LogoColorNoText.jpeg