Ben je zwanger en wil je gezond voorbereid naar de bevalling toe werken? Het is nu tijd om in jezelf te gaan investeren en de eerste stap te gaan zetten. Mijn advies is om contact op te nemen met Fitness Academy Amsterdam Bij Nana kun je diverse sportlessen volgen, waaronder mummy2B lessen. In dit blog lees je over het belang van sporten tijdens je zwangerschap.

Moet je sporten als je zwanger bent?

Sporten is gezond voor je. Ook als je zwanger bent is het belangrijk dat je blijft bewegen. Je hebt door een gezonde conditie minder kans op complicaties tijdens de bevalling en dat lijkt me een hele goede reden om te blijven sporten als je zwanger bent. Het is wel belangrijk dat je dit onder begeleiding gaat doen. Je lichaam veranderd en je moet leren waar je grenzen liggen. Belangrijk is dan ook dat je gaat leren ‘luisteren’ naar je lichaam. Dat doe je door te voelen hoe jouw lichaam is na het sporten. Heb je last van harde buiken of buikpijn, dan betekent dat dat je te veel hebt gedaan.

Gezond voorbereid naar de bevalling toe

Ben jij zwanger en wil je mentaal en fysiek goed voorbereid zijn op de toekomstige bevalling en het herstel erna, dan kun je lessen volgen bij Fitness Academy Amsterdam. Deze mummy 2B lessen vinden plaats in een groep met andere zwangere dames en duren een uurtje. Zie het als een moderne vorm van zwangerschapsgym. Niet saai binnen in een zaal, maar lekker buiten in het park. Nana heeft regelmatig lessen in het Vondelpark, maar ook andere locaties zijn in overleg mogelijk. Erg gezellig en er zijn veel mogelijkheden om vragen te stellen.

Zwangerschap en voeding

Bij een zwangerschap is voeding natuurlijk erg belangrijk. Nana is naast sport ook bezig met voeding en wellbeing ter ondersteuning van het sporten. Bij een zwangerschap heb je natuurlijk al heel veel adviezen over wat je vooral niet mag eten. Nana zal je er ook aan helpen herinneren dat het heel belangrijk is om rust te nemen. Dat helpt je uiteindelijk ook om je goed en energiek(er) te voelen.
Naast Mommy to be zijn er ook bootcamp trainingen te volgen. Voor meer informatie bezoek de website van Fitness Academy Amsterdam. 
 cropped-LogoColorNoText.jpeg