Healthy Life Academy

Healthy Life Academy

Healthy Life Academy is een droom die uitgekomen is. We willen alle drie vanuit ons hart ondernemen en oprecht mensen helpen ontsnappen uit alle hectiek van de hedendaagse maatschappij en daarmee de rust kunnen vinden om weer nieuwe, betere keuzes te maken. Soms zit je even vast en moet je gewoon even ontspannen. Dat doen we op verschillende manieren, maar in ieder geval met heel veel plezier!

gemberthee

van links naar rechts: Marlies, Nana (Personal Trainer) en Tuire (Mindfulness & Yoga trainer)

Retraites

We organiseren down-to-earth retraites. We zweven niet weg, maar blijven met beide voeten op de grond. Kun jij wel een korte pauze gebruiken in je drukke leven? Wil je nieuwe dingen leren over hoe je beter kunt ontspannen? Ben jij er klaar voor om nieuwe inzichten over jezelf te leren? Heb je ze allemaal met ja beantwoord?  Als je meegaat met Healthy Life Academy retraite – Relax & Learn – dan ga je nieuwe dingen leren over jezelf en krijg je tools om beter met stress om te gaan.

“Ik werkte 60 uur per week en verdiende goed. Ik zat in een constante trein. Om mijn droom na te jagen besloot ik om mijn leven volledig om te gooien. Het is hard werken, een minder vette bankrekening, maar het was het waard. Ik leef mijn droomleven”! – Nana de Vries Berg – All Round Personal Trainer

Krijg tools om stress te verminderen

Niet iedereen kan of wil zulke grote veranderingen zoals Nana maken, maar de meeste van ons zouden wel tools kunnen gebruiken om meer balans te vinden in ons leven en om stress te verminderen. Laten we eerlijk zijn, wat we ook voor werk doen, het moderne leven is druk en vol met verantwoordelijkheden. Vaak voelt het overweldigend, maar je zult zelf de keuze moeten maken om prioriteiten te stellen en je eigen rust en welzijn aanpakken is de eerste stap om het te leren.

Wat is de Relax & Learn retraite?

 • De belangrijkste ingrediënten zijn:
   • De retraite start op vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag;
   • De retraite is een volledig pakket gericht op mentale en fysieke ontspanning;
   • We bieden een volledig programma aan workshops, gericht op stress en ontspanning;
   • Het programma bevat meditatie, yoga en sportieve sessies, niets is verplicht. Je beslist zelf of je aan alles of aan enkele workshops meedoet;
   • We verblijven in of vlakbij de natuur, in een landelijke omgeving;
  • Het hele weekend zijn alle maaltijden volledig verzorgd, dus geen bijkomende kosten of verrassingen.

De eerste editie van afgelopen zomer was een groot succes. Je leest er meer over in dit artikel.