Ik ben centimeters kwijt geraakt door de HCA test. Dit had ik niet verwacht. HCA is een vetverbrander. Het zorgt ervoor dat de stofwisseling efficiënter verloopt en dat de vetreserves worden verbrand. Top, nietwaar?! Na een maand testen, is het nu tijd voor het resultaat. Ben ik centimeters kwijt geraakt? Jazeker! Wil jij ook centimeters kwijtraken voor de zomer? Lees dan mijn tips.

Tips voor gebruik van HCA

 1. Koop je HCA bij Vitaminstore. Het merk Solgar verkoopt 60 tabletten voor € 25,25. Dagdosering is 1 tablet in de ochtend voor het ontbijt. Op die manier verdeel je de energie over de hele dag op een gezonde manier. Je eten wordt namelijk niet opgeslagen in je vetreserves maar wordt direct omgezet in energie. Win-win lijkt mij.
 2. Drink extra water. Ik merkte dat ik meer water moest drinken. Ik was een beetje uitgedroogd. Water is natuurlijk heel belangrijk, maar als je bezig bent met afvallen en je lichaam afvalstoffen moet vervoeren dan heb je daar extra water voor nodig.
 3. Doe de kuur minimaal 4 weken en maximaal 2 maanden voor het beste resultaat.

hca test

Overzicht van de afgelopen weken

Ik heb mijn resultaten per week bijgehouden. Deze kun je hieronder lezen.

HCA test Week 1

Ik ben me de eerste week gaan meten en wegen. Ik wil graag een aantal kilo kwijt, zodat mijn broeken vooral weer wat losser komen te zitten. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken met HCA!

Startpunt

De onderstaande gegevens zijn mijn vertrekpunt vier weken geleden. Volgens Dr Oz moeten de kilo’s eraf gaan vliegen, want er wordt geen vet opgeslagen, maar direct omgezet in energie. Ik ben benieuwd!

 • 66,1 kilo
 • 87 cm buikomvang
 • 74 cm taille
 • 103 cm heupomtrek
 • 85 cm borstomvang
HCA test

het zijn doorzichtige capsules met wit poeder erin.

Na week 1

Na de eerste week was ik direct een halve kilo afgevallen. Toeval of werkt het echt, schoot er door mijn hoofd. Lees mijn review van week 1.

HCA test Week 2

De tweede week voelde ik me niet zo goed. Mijn weerstand was slecht, ik had een koortslip en voelde me uitgeput. Ik heb geen idee of dit kwam door de HCA of dat ik gewoon een simpel virusje had opgelopen.

We waren net terug van vakantie. Na een vakantie, terug op het werk, krijgt mijn weerstand altijd een klap.  Je gaat dan van je natuurlijke ritme op vakantie terug naar het ritme van de wekker en de baas ;).

Lees mijn review van week 2.

HCA test Week 3

Ik ben alweer over de helft van de review. Ik ben blij met de extra energie die ik heb gekregen in de afgelopen periode. Om die reden zal ik het ook regelmatig gaan nemen. Het is een natuurlijk product en je krijgt op een gezonde manier net wat meer energie.

Lees mijn review van week 3.

HCA test eindresultaat week 4

Ook tijdens de laatste week van de testperiode heb ik iedere ochtend een half uur voor het ontbijt de HCA ingenomen. Ik ben erg benieuwd of ik ben afgevallen. Ik vind het namelijk te mooi om waar te zijn. Ik heb ook absoluut niet (extra) op mijn voeding gelet. Ik heb ook niet gesport, buiten het normale fietsen om dat ik iedere dag doe.

De resultaten:

 • 65 kilo
 • 87 cm buikomvang
 • 71 cm taille
 • 101 cm heupomtrek
 • 87 cm borstomvang

In totaal ben ik een kleine kilo afgevallen en ben ik 3 cm kwijt bij mijn taille en 2 cm kwijt bij mij heupomtrek. Gek genoeg zijn mijn borsten 2 cm gegroeid, dat kan natuurlijk in de hormonale cyclus wel gebeuren. Jammer genoeg geen cm van mijn buik af, daar waar ik het graag kwijt wilde. HCA werkt dus wel!! Ik denk alleen dat je het toch een paar maanden langer zou moeten gebruiken voor meer effect.

Fitness Academy Amsterdam

Heb je extra hulp nodig in de vorm van een personal trainer? Mijn favoriete Personal Trainer is Nana. Zij is eigenaar van Fitness Academy Amsterdam. Je kunt bij haar terecht voor meer tips, adviezen en trainingen om het lichaam te krijgen waar jij van droomt!

hca test

Al mijn artikelen over HCA lezen?

Artikel 1: HCA de natuurlijke eetlustremmer

Artikel 2: Slim HCA weg met die extra kilo’s

Artikel 3: Sneller afslanken met HCA

Artikel 4: Overtollig vet verbranden met Garcinia Cambogia

Artikel 5: HCA volgens Dr Oz nr 1 afvalsupplement

Ik ben benieuwd wat de resultaten zijn van anderen? Laat het me weten in een reactie hieronder! Zelf HCA uitproberen?

logo