REVIEW: Garcinia Cambogia is een veelbesproken onderwerp op internet. De een zweert er bij, de andere heeft minder goede ervaringen. Voor mij ontzettend interessant om eens in te duiken. Waar gaat al die ophef over? Ik ben inmiddels gestart met het reviewen van het product HCA, om aan den lijve te ondervinden of het werkt!

Er heeft even wat tijd gezeten tussen de review van de eerste week en deze. Ik moest namelijk opnieuw gaan beginnen met HCA, omdat ik tussentijds een weekje naar La Palma op vakantie ben geweest. Ik ben daarom opnieuw gestart en inmiddels in week 2 beland.

Wat is HCA ook alweer

HCA staat voor hydroxy-citroenzuur.  De werkzame stoffen die zorgen voor vetverbranding in het HCA voedingssupplement komen van de Guttegomboom oftewel Garcinia Cambogia. De gedroogde vrucht van de Garcinia Cambogia is een natuurlijke eetlustremmer. Het activeert de spijsvertering en verhelpt constipatie. Daarnaast dood het parasieten (wormen), zou het dysenterie genezen, lost het oedemen op en helpt het uitblijvende menstruatie op gang te komen. Lees ook mijn eerste blog over HCA de natuurlijke eetlustremmer.

Start van de review resume

Ik begin vandaag met een slim HCA kuur, dit ga ik 4 weken doen.  Dagdosering 1 tablet 30-60 minuten voor de maaltijd. Ik neem het in de ochtend een half uurtje voor het ontbijt.

Ik neem dit in de ochtend in, omdat je op die manier een zo natuurlijk mogelijk verloop van je dag hebt. Je kunt kiezen uit een aantal merken. Zo heb je bijvoorbeeld de HCA van Solgar Deze kost EUR 25,95 voor 60 tabletten.  Ik gebruik deze tabletten van Solgar voor de test. Dit zijn plantaardige capsules.

Review week 1 resume

De weegschaal zakte ongeveer een halve kilo. Dat is gek, dit had ik niet verwacht. Ik ging ervan uit dat het meer dan 66 kilo zou zijn. Misschien was ik een beetje uitgedroogd door alle suiker en alcohol? Of klinkt het in mijn achterhoofd; als je een beetje extra je best doet, kun je dan wel makkelijk extra kilootjes kwijtraken? Kun je toch sneller afslanken met HCA? Lees de review van week 1.

Garcinia Cambogia Review week 2

Deze week is lastiger om te meten. Ik heb een koortslip en ben de hele week al uitgeput. Ik ben dus niet helemaal fit en heb vermoedelijk een klein virusje opgelopen.

Mijn vriend maakte wel de opmerking: je buik lijkt iets platter te zijn. Qua gewicht in kilo’s  is er nog niet zoveel gebeurd. Volgende week ga ik eens meten. Ik ben benieuwd of er al iets is gebeurd in cm?

Huidige schade:

  • 66,1 kg
  • 87 cm buikomvang
  • 74 cm taille
  • 103 cm heupomvang
  • 85 cm borstomvang

Meer lezen?

Vervolg artikel: HCA volgens Dr. Oz: Nr 1 afvalsupplement

Vervolg artikel: zonder inspanning centimeters kwijt met HCA

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met een HCA kuur. Vermeld ook vooral welke tabletten je neemt.

Meer lezen over afslanktips

logo