Een nieuw telefoonhoesje en een WINACTIE!

Geschreven door Marlies Lentjes

Lekker & Gezond is een online platform voor een mooie lifestyle geschreven door Marlies en een aantal gastschrijvers. Volg ook de social media kanalen van LekkerxGezond!
l

mei 12, 2018

Het is echt tijd voor een nieuwe telefoon. Pff. Ik heb hem te vaak laten vallen en het beeldscherm van m’n oude Iphone 5s is volledig gekrakt. Niet een klein beetje. Helemaal! In deze blog lees je een review van mijn nieuwe telefoonhoesje passend bij mijn nieuwe Iphone en een hele leuke winactie om zelf een hoesje te ontwerpen voor jouw telefoon.

lichter

Telefoonhoesje? Ja goed idee!

De eerste keer dat het beeldscherm stuk ging, zat ik op de fiets naar Amsterdam Noord en zocht ik Unique Uitzendbureau. Ik werd via hen gedetacheerd voor een HR managersrol. Ik kom wel eens in Noord, maar om nou precies de weg te weten. Nee, niet bepaald. Ik had volledig onderschat hoe lang het fietsen was.

Inschattingsfoutje

Ik had 45 minuten reistijd bedacht, maar dit bleek meer dan een uur te zijn vanuit West. Ik kon het ook nog eens niet vinden. Daarom had ik de routeplanner aangezet tijdens het fietsen. Op een T-splitsing stopte ik om even goed te kijken. De telefoon viel uit mijn hand met het schermpje (uiteraard) naar beneden op de grond. Krak. Helemaal stuk. De glassplinters verwijderde ik voorzichtig en knal chagerijnig ging ik naar mijn gesprek om het contract te tekenen.

Een dag later ben ik op de fiets naar de Pijp gegaan om daar mijn schermpje te laten fixen. Ik schrok me kapot toen het ruim 100 euro bleek te kosten. Of ik er ook nog een speciaal folietje bij wilde hebben om krassen te voorkomen. Ja dag, geldkloppers dacht ik toen. Achteraf misschien wel moeten doen.

Oeps I did it again

Een week later zat ik op het toilet, met mijn telefoon (want tja, die mag overal mee naartoe) en had ik hem op het randje van het wasbakje gelegd. In een onbewaakt moment viel het toestel met het schermpje omlaag (uiteraard weer) op de grond. Krak! Ja hoor, net gemaakt en weer kapot. Motherf…. niet leuk…

Ik heb denk ik acht maanden met een kapot scherm rondgelopen. Nu ben ik verlost van dat kapotte scherm, want ik heb een nieuw toestel en deze keer heb ik direct een prachtig hoesje besteld en een folietje erop geplakt!!

Wat heb ik hiervan geleerd? Niet fietsen met je telefoon en altijd een hoesje hebben die ook je voorkant beschermd, want ik had wel een hoesje om de achterkant van mijn telefoon, maar daar heb je niets aan als de telefoon altijd met het schermpje naar beneden op de harde vloer valt grr.

Je eigen hoesje maken

In het programma ga je via hoesje ontwerpen heel eenvoudig een hoesje maken voor jouw telefoon. In mijn geval heb ik gekozen voor: Iphone hoesje ontwerpen en dan specifiek voor een portemonnee hoesje voor de Iphone 6.

Ik heb uiteindelijk, na veel foto’s uitproberen, gekozen voor een afbeelding van onze USA trip van afgelopen jaar. Die vier weken waren zo fantastisch, die herinnering houd ik graag levend. Deze foto is gemaakt in de Grand Canyon. Prachtig weer en omdat ik niet tegen de zon kan, had ik deze toffe hoed op :).

telefoonhoesje

Met de speciale kleurenfilters heb ik deze foto in het programma aangepast, want ik vond de kleuren erg blauw. Het eindresultaat is een stuk zonniger geworden, zoals je hieronder kunt zien.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe hoesje! Iedere keer als ik ons daar zie, dan herinner ik me weer hoe tof het was. Inmiddels staan we voor een mega verandering in ons leven, zoals je aan mijn buik kunt zien. Heel veel zin in om de baby over 3 maanden in het echt te ontmoeten, en ook deze periode tijdens mijn zwangerschap voelt erg bijzonder.

telefoonhoesje

WINACTIE

Wil jij nou ook een nieuw telefoonhoesje? Dat kan. Ik mag namelijk in samenwerking met Hoesjemaken.nl, maar liefst drie hoesjes weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

Like mijn Facebookpagina en laat hieronder in de comments een berichtje achter dat je mee wilt doen en waarom jij wilt winnen!

Actie is geldig tot:

De winactie loopt tot eind mei 2018 en daarna worden de winnaars per e-mail op de hoogte gebracht.

Privacy

Hoe wij zorgvuldig omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

ALS JIJ EEN NIEUW TELEFOONHOESJE ZOU WINNEN, WELKE AFBEELDING ZOU JE DAAROP LATEN AFDRUKKEN?

 

Zoek jij een hoesje speciaal om straling tegen te gaan, lees dan deze review van mij.

telefoonhoesje

Je gaat dit ook leuk vinden:

Zo ga je meer reizen maken!

Zo ga je meer reizen maken!

Ik heb sinds kort een wereldkaart op canvas boven de keukentafel hangen. Hij hangt daar, omdat ik gek ben op reizen en...

28
Reageer op dit artikel

avatar
23 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
Janet | thatonetimeMelissaChayakarinJanine Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anita H.
Gast
Anita H.

Ik doe graag mee! Een nieuw telefoonhoesje is altijd welkom. Huidige hoesje is al wat ouder, maar ook vrij saai. Heb wel zin in “wat nieuws”.

Ciska
Gast

Heel leuk! Wist niet dat dag kon. Ik heb ook altijd een klephoesje, maar dan zonder foto

Lodi
Gast

Super leuke winactie ( wel zonde van jouw telefoon natuurlijk) indoe graag mee voor mijn zoon die ook zo graag een nieuw hoesje wilt voor zijn telefoon.

Felice
Gast

wel herkenbaar die ongelukjes met je telefoon. Ik heb een heel saai en heel stevig hoesje, dus ik laat deze actie even voorbij gaan

Bianca Schrijft
Gast

Wat een super mooie telefoonhoes heb je gemaakt. Het is altijd fijn als je telefoon goed beschermd is en er leuk uit ziet.

Manon
Gast

Wat vervelend zo twee keer in korte tijd! Dat zijn echt dingen waar je géén geld aan uit wilt geven zeg. Ik heb zelf nooit een hoes om mijn telefoon (de goden verzoeken eigenlijk na jouw verhaal te lezen) dus ik gun het hoesje aan iemand anders!

Jouvence
Gast

Zo ontzettend balen dat je hem 2x achter elkaar hebt laten vallen. Mijn vriend heeft zijn net nieuwe telefoon ook laten vallen, ai.. Leuk telefoonhoesje heb je gemaakt.

Kaylee
Gast
Kaylee

Super leuk hoesje!!!!! Heel tof. Ik heb alleen echt onwijs veel verschillende en snel uitgekeken erop dus ik gun hem iemand anders!!!!

Stephanie
Gast

Leuk!! Ik wil ook graag een gepersonaliseerd hoesje!! Maar ik heb nood aan een nieuwe smartphone, dus ik wacht nog even af voor dat hoesje dus 🙂

Laura
Gast

Wat grappig zo’n telefoonhoesje!:)

The lemon kitchen
Gast

Haha leuk zo’n hoesje! ik ga er een bestellen met mijn eigen logo erop

Luc van de Wiel
Gast

Leuk artikel! IK moet nog steeds een hoesje regelen voor mijn mobieltje…

An V
Gast

Ha, leuk. Ik zou op zo”n hoesje een collage zetten cvan foto’s van familie en vrieden..

Thomas
Gast

Ik gebruik zelf nooit hoesjes, dat heeft me gelukkig maar 1 scherm gekost tot nu toe. Heb m’n telefoon altijd in de broekzak en dan maakt zo’n hoesje het vaak wat lomper om op te bergen.

laura
Gast

Ik heb ook altijd een hoesje erom want ik ben zo onhandig als het gaat met telefoons. in de wc of je me broekzak met chocola. Zonder hoesje kan ik wekelijks me mobiel laten maken denk ik

liefs laura

Lodi
Gast

Wat een leuke foto heb je gebruikt voor het hoesje, luk om die zo altijd bij je te hebben..

Anja
Gast
Anja

Leuke winactie, maar ik sla even over, aangezien ik geen standaard telefoon heb. Zou ik zelf een hoesje kunnen ontwerpen, dan zou ik voor een leuke natuurfoto gaan

Laura
Gast

Jaaa dit wil ik!! En dan zou ik een foto nemen van mijn vriend en ons zoontje van 2 weken oud 🙂

Sofie
Gast
Sofie

Superleuk hoesje!!!

Janine
Gast
Janine

Ik heb gelukkig nog nooit het glas van telefoon kapot gehad (even afkloppen) . Super leuke winactie!

karin
Gast

heel herkenbaar, mijn dochters laten hun telefoon ook constant vallen. Dus regelmatig springen wij in de auto naar Krimpen aan de Ijssel. Daar zit een hersteller waar wij heel tevreden over zijn.

Chaya
Gast
Chaya

Hoesje is heel fijn. Mijn telefoon is zo vaak gevallen. Ook leuk als je het kan personaliseren.

Melissa
Gast

Zelf gek op telefoonhoesjes. Heb dan ook echt zoveel verschillende die ik regelmatig wissel

Janet | thatonetime
Gast

Haha ik heb ook een reeks stomme ongelukken op mijn naam staan en je wilt niet weten hoe vaak mijn telefoon kapot is gegaan. Ik heb zelfs speciaal een verzekering voor mn telefoon afgesloten haha.