Het is echt tijd voor een nieuwe telefoon. Pff. Ik heb hem te vaak laten vallen en het beeldscherm van m’n oude Iphone 5s is volledig gekrakt. Niet een klein beetje. Helemaal! In deze blog lees je een review van mijn nieuwe telefoonhoesje passend bij mijn nieuwe Iphone en een hele leuke winactie om zelf een hoesje te ontwerpen voor jouw telefoon.

lichter

Telefoonhoesje? Ja goed idee!

De eerste keer dat het beeldscherm stuk ging, zat ik op de fiets naar Amsterdam Noord en zocht ik Unique Uitzendbureau. Ik werd via hen gedetacheerd voor een HR managersrol. Ik kom wel eens in Noord, maar om nou precies de weg te weten. Nee, niet bepaald. Ik had volledig onderschat hoe lang het fietsen was.

Inschattingsfoutje

Ik had 45 minuten reistijd bedacht, maar dit bleek meer dan een uur te zijn vanuit West. Ik kon het ook nog eens niet vinden. Daarom had ik de routeplanner aangezet tijdens het fietsen. Op een T-splitsing stopte ik om even goed te kijken. De telefoon viel uit mijn hand met het schermpje (uiteraard) naar beneden op de grond. Krak. Helemaal stuk. De glassplinters verwijderde ik voorzichtig en knal chagerijnig ging ik naar mijn gesprek om het contract te tekenen.

Een dag later ben ik op de fiets naar de Pijp gegaan om daar mijn schermpje te laten fixen. Ik schrok me kapot toen het ruim 100 euro bleek te kosten. Of ik er ook nog een speciaal folietje bij wilde hebben om krassen te voorkomen. Ja dag, geldkloppers dacht ik toen. Achteraf misschien wel moeten doen.

Oeps I did it again

Een week later zat ik op het toilet, met mijn telefoon (want tja, die mag overal mee naartoe) en had ik hem op het randje van het wasbakje gelegd. In een onbewaakt moment viel het toestel met het schermpje omlaag (uiteraard weer) op de grond. Krak! Ja hoor, net gemaakt en weer kapot. Motherf…. niet leuk…

Ik heb denk ik acht maanden met een kapot scherm rondgelopen. Nu ben ik verlost van dat kapotte scherm, want ik heb een nieuw toestel en deze keer heb ik direct een prachtig hoesje besteld en een folietje erop geplakt!!

Wat heb ik hiervan geleerd? Niet fietsen met je telefoon en altijd een hoesje hebben die ook je voorkant beschermd, want ik had wel een hoesje om de achterkant van mijn telefoon, maar daar heb je niets aan als de telefoon altijd met het schermpje naar beneden op de harde vloer valt grr.

Je eigen hoesje maken

In het programma ga je via hoesje ontwerpenย heel eenvoudig een hoesje maken voor jouw telefoon. In mijn geval heb ik gekozen voor:ย Iphone hoesje ontwerpen en dan specifiek voor een portemonnee hoesje voor de Iphone 6.

Ik heb uiteindelijk, na veel foto’s uitproberen, gekozen voor een afbeelding van onze USA trip van afgelopen jaar. Die vier weken waren zo fantastisch, die herinnering houd ik graag levend. Deze foto is gemaakt in de Grand Canyon. Prachtig weer en omdat ik niet tegen de zon kan, had ik deze toffe hoed op :).

telefoonhoesje

Met de speciale kleurenfilters heb ik deze foto in het programma aangepast, want ik vond de kleuren erg blauw. Het eindresultaat is een stuk zonniger geworden, zoals je hieronder kunt zien.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe hoesje! Iedere keer als ik ons daar zie, dan herinner ik me weer hoe tof het was. Inmiddels staan we voor een mega verandering in ons leven, zoals je aan mijn buik kunt zien. Heel veel zin in om de baby over 3 maanden in het echt te ontmoeten, en ook deze periode tijdens mijn zwangerschap voelt erg bijzonder.

telefoonhoesje

WINACTIE

Wil jij nou ook een nieuw telefoonhoesje? Dat kan. Ik mag namelijk in samenwerking met Hoesjemaken.nl, maar liefst drie hoesjes weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

Like mijn Facebookpagina en laat hieronder in de comments een berichtje achter dat je mee wilt doen en waarom jij wilt winnen!

Actie is geldig tot:

De winactie loopt tot eind mei 2018 en daarna worden de winnaars per e-mail op de hoogte gebracht.

Privacy

Hoe wij zorgvuldig omgaan met jouw gegevens lees je in onzeย privacyverklaring.

ALS JIJ EEN NIEUW TELEFOONHOESJE ZOU WINNEN, WELKE AFBEELDING ZOU JE DAAROP LATEN AFDRUKKEN?

 

Zoek jij een hoesje speciaal om straling tegen te gaan, lees dan deze review van mij.

telefoonhoesje