Disclaimer

Algemeen Winacties

Deze disclaimer is van toepassing voor de gebruiker van het blog lekker-gezond.com. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

  1. De content is door Lekker & Gezond met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Lekker & Gezond aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Geen aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in win-acties; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de win-actie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.
  2. Lekker & Gezond is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
  3. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  4. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient via het contactformulier aan de ondernemer te worden verzocht.
  5. Openlijk reclame maken voor (andere) websites, producten, diensten en merken (in reactie op berichten) op lekker-gezond.com is niet toegestaan. Deze reacties zullen geredigeerd, dan wel verwijderd worden door Lekker & Gezond Natuuradvies. Advertorials kunnen in overleg met Lekker & Gezond Natuuradvies worden afgestemd via het contactformulier op de website.
  6. De geboden informatie en reacties in de blogs kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een gediplomeerd behandelaar, maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een specialist. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut gericht op uw persoonlijke klacht.

Deelname win-acties

Om mee te doen aan de win-actie dient u een reactie achter te laten waarin u vermeldt dat je in aanmerking wilt komen voor de prijs. Lees altijd goed de instructies per win-actie in het blog.

Voorwaarden win-acties

U dient aan alle voorwaarden die bij een specifieke win-actie gemeld worden voldoen. Daarnaast dient u aan deze disclaimer te voldoen. Alleen personen woonachtig in Nederland kunnen zich aanmelden. Per persoon is slechts één deelname toegestaan, ook als u hier verschillende mailadressen voor gebruikt. Bij constatering van meerdere aanmeldingen die afkomstig zijn van één persoon worden al deze aanmeldingen ongeldig verklaart. Correspondentie verloopt per e-mail of social media, je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox. De aanmelding moet voor de deadline van de win-actie aangekomen zijn.

Intellectuele eigendommen

Het gebruik van foto’s en het logo van Lekker & Gezond Natuuradvies mogen worden gebruikt indien er een directe link en/of verwijzing in tekst naar het blog wordt gebruikt. In alle andere gevallen is het verboden om gebruik te maken van het logo en de foto’s van dit blog.

Aansprakelijkheid Disclaimer

Hoewel de informatie op de website met uiterste zorg is samengesteld en Lekker & Gezond deze disclaimer steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk probeert te houden, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Lekker & Gezond aanvaardt kortom geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in de website. Wijzigingen en correcties zijn concluderend voorbehouden.

Bovenstaande is ook van toepassing op berichten die Lekker & Gezond Natuuradvies plaatst op online kanalen zoals Instagram, Twitter en Facebook. Wij streven er naar om ook via deze kanalen altijd actuele, volledige een nauwkeurige informatie te delen, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Door aan winacties op Lekker & Gezond Natuuradvies mee te doen, gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden van de disclaimer. Deze voorwaarden en de voorwaarden van een specifieke win-actie mogen tenslotte te allen tijden gewijzigd worden.