Wil je naast al het feest geweld met Nederlanders, Duitsers en Engelsen ook wat luxer feesten met Spanjaarden? Dat is mogelijk op party eiland Ibiza, alleen iets lastiger om te vinden. Je moet hiervoor naar Destino Ibiza Pacha. Dit is een club in een hotel. Wat een waanzinnig mooie locatie. Als je extra wilt betalen voor de VIP ruimte krijg je ook nog eens een fantastisch uitzicht op Ibiza stad vanaf de rotsen. Naast feesten kun je bij Destino Pacha overdag genieten van yoga en Welness en in de avond kun je hier eten met spectaculair uitzicht op Ibiza stad.

Destino Pacha

Destino heeft in 2017 heel veel feesten op de agenda staan. Grijp de mogelijkheid als je er bent, je moet er echt heen! Je kunt er met een gratis bus vanaf Platja d’en Bossa naar toe. Ander mogelijkheden zijn eigen vervoer of met een taxi vanaf Ibiza stad.

party op ibiza

Cocktail bar

 

party op ibiza

Je kunt ook eten en drinken in het restaurant tijdens de feesten

Tickets kopen

Bij de receptie van hotels op het hele eiland zijn ze op de hoogte van alle feesten op party eiland Ibiza. Je kunt direct kaarten bij ze kopen. Ze hebben een handig systeem bedacht, waar (bijna) alle hotels gebruik van maken. Ze hebben lege tickets waar ze enkel nog de naam van het feest en de datum hoeven in te vullen. Je betaalt contant en je kunt naar ieder feestje op Ibiza. Hoe groot of hoe klein ook. We hebben hier ons kaartje gekocht voor Destino. Ook wilden we naar een uitverkochte David Guetta. Bij de receptiebalie was het geen probleem om nog kaarten te kopen, op dezelfde dag van het feest nog. Perfect geregeld. Je hoeft dus niet van te voren alles te beslissen. Gewoon waar je zin in hebt op de dag zelf. Zo kun je rustig een mooi feestje uitkiezen bij Destino Pacha.

 

cropped-LogoColorNoText.jpeg