Ik lig al jaren onder dezelfde dekbedhoezen en niet één heb ik zelf uitgekozen. Toen ik ging samenwonen met Pim had ik een tweepersoonsdekbed. Hij wilde absoluut niet onder dezelfde deken liggen als ik. Slapen lukt niet als iemand aan zijn deken loopt te trekken. Hij wil de vrijheid hebben om onder zijn eigen dekbed te kunnen rollen, met als gevolg dat ik al mijn hoezen kon weggooien. Ik heb nu eindelijk een nieuw dekbed overtrek. Een fris setje van Pierre Cardin en daar ben ik erg blij mee!

lichter

Dekbed overtrek

Slapen vind ik heerlijk! Inmiddels wel in ieder geval. Ik heb nogal een haat-liefde verhouding met slapen. Als kind was ik natuurlijk al hooggevoelig.

Ik was als kind altijd erg bang om te gaan slapen. Mijn wilde fantasie maakte van alle schaduwen in de kamer monsters en spoken. Ik pakte altijd vanalles aan om maar niet te hoeven gaan slapen. Voor mijn broertje deed ik entertainment shows op de overloop en ik hield mezelf wakker door hele verhalen in mijn hoofd te laten afspelen.

dekbedovertrek

Heb jij een kind die ‘s nachts niet kan of wil slapen en bang is voor wat er op de kamer is? Verdiep jezelf eens in hoogsensitiviteit er is genoeg te vinden op internet! Of blijf mijn blog volgen, want in de komende maanden zal ik steeds meer over hoogsensitiveit gaan bloggen.

Hoogsensitiviteit komt bij 10 – 15% van de bevolking voor. Dankzij het onderzoek van Elaine Aron voelden veel mensen het kwartje vallen. Dit was voor mij ook het geval. Ik was 30 jaar oud en las haar boek en dacht dit ben ik!

Na veel meer persoonlijk onderzoek ben ik dit jaar begonnen met een opleiding tot HSP coaching en met een massage opleiding die ik ga combineren.

Lekker slapen

Voorlopig kan ik weer even vooruit. Ik ben in ieder geval erg blij met dit dekbedovertrek!

Dekbed overtrek

Weltrusten!

Review lezen over gezond slapen? 

Meer lezen over een natuurlijk hoofdkussen

TOEN JIJ GING SAMENWONEN MET JE PARTNER, HADDEN JULLIE TOEN DEZELFDE ‘BED WENSEN’ ?

logo