Niets is zo vervelend als pijnlijke darmen. Darmklachten kunnen je leven goed verzieken. De pijn en ernst kan variëren, maar belangrijk is altijd dat je jouw darmklachten serieus neemt. Je kunt iets onder de leden hebben of je kunt een onschuldige kwaal hebben. Ook die kwaal kan erg veel hinder opleveren.

Darmklachten

 

Heb je al een tijdje last van je darmen? Je hebt bijvoorbeeld pijn in je buik of je ontlasting gaat moeizaam. Ga dan altijd langs je huisarts. Dit is zo’n gevalletje better safe than sorry.

Onze generatie dertigers & veertigers gaat gelukkig redelijk snel ‘voor de zekerheid naar de huisarts’ , maar ik hoor nog steeds bij de generatie van mijn ouders dat mensen niet naar de dokter gaan of echt veel te laat.

 

Prikkelbare darm

Als blijkt dat je gelukkig geen ernstige ziekte hebt, maar bijvoorbeeld een prikkelbare darm, dan krijg je vaak zakjes met vezels mee. Voor sommigen zal dit werken, maar niet voor iedereen.

Ik ben voorstander om de oorzaak aan te pakken in plaats van de gevolgen. Daarnaast vind ik dat je PDS ook serieus moet nemen. Je kunt gelukkig heel veel met voeding doen.

Door je leefstijl aan te passen en vooral suiker te schrappen kun je veel bereiken. Wil je echt een lekker schoonmaakbeurt van je darmen, dan raad ik de darmdetox aan.

Darmdetox

De darmdetox is een heel effectief middel tegen een prikkelbare darm. Daarnaast is het een waanzinnige reiniger voor je darmen of je nou darmklachten hebt of niet. Tijdens deze kuur verwijder je namelijk de biofilm uit je darmen.

Deze biofilm bevat naast schadelijke bacteriën ook vaak schimmels en virussen. Door de biofilm droogt de darmwand uit en raakt geïrriteerd. Voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, maar ook medicijnen worden minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken. Informatie komt van vitamunda.nl

Meer lezen over ervaringen van de darmdetox, lees dan deze review van mijn vriend.Je kunt de darmdetox kopen met 10% korting als je kortingscode LG10DETOX gebruikt. Naast de darmdetox hebben ze ook andere fijne procucten die je ook met 10% korting kunt kopen.Lees meer over je darmen

Heb jij last van darmklachten en wat doe jij eraan?

darmklachten