Alles over de darmdetox

schone darmen?

Omdat ik zo enthousiast ben over de resultaten van de darm detox heb ik in samenwerking met Vitamunda een kortingscode gekregen voor mijn lezers. Wil je ook een darm detox gaan doen?

Via Lekker en Gezond krijg je een korting van 10% met de kortingscode LG10DETOX. Gebruik deze bij het afrekenen op de website vitamunda.nl of darmdetox.nl

Wat is een darm detox?

Deze kuur is darmreinigend en helpt een normale darmfunctie te behouden en de groei van gunstige darmflora te vergroten.

Omdat het darmreinigend is, is dit goed voor de vitaliteit en spijsvertering.

Hier bovenop komt dat het de functie van de galblaas, lever en nieren gunstig beïnvloedt. Deze kuur ondersteunt ook de lever en de spijsvertering welke een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte hebben.

Alle ingrediënten in de DarmDetox kuur zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd door de Good Manufacturing Practice.

Glutenvrij

De kuur is 100% natuurlijk en glutenvrij. Ook bevat het geen toegevoegde suikers.

Lactosevrij

De kuur is geschikt als je lactose intolerant bent, want de kuur is lactose vrij en soja vrij.

Vegan

Ook als je een veganistische leefstijl hebt, kun je deze kuur doen. Heel fijn!

Ervaringen van anderen

Hey Marlies, wil je toch nog even iets laten weten. Dag 3 van mijn kuur en de biofilm is er net uitgekomen! Wow, het werkt super. Heb er foto’s van genomen. Moest gewoon. Niet normaal zeg. Superbedankt voor je tip voor deze detox. Moet IEDEREEN doen!

Oscar

De zes dagen zitten erop! Het was niet makkelijk, maar het is uiteindelijk geen onhaalbare opdracht gebleken. Voor zover ik heb kunnen zien ben ik veel van de biofilm kwijtgeraakt, hopelijk ga ik er iets van merken. Zo niet dan ben ik gewoon trots op mezelf dat ik het heb gered om zes dagen geen vast voedsel te eten, geen gemakkelijke opgave voor zo’n liefhebber van eten als ik.

Pim

Gisteren was het mijn laatste dag van de 3-daagse kuur. Ik heb wel tot 15 x op het toilet gezeten (pakken biofilm floepten eruit). De eerste dag kwam er na 5 uur al een meterslange biofilm uit (eerste zakje om 9uur genomen en om 14uur was het al prijs). Eerlijk,… eerst was ik er wat twijfelachtig over, toen ik over deze methode van darmreiniging las op de site, want ik had al verschillende reinigingskuren gevolgd. Maar nooit poepte ik zo’n vieze massa uit mijn darmen. Vandaar dat ik voor de eerste maal ook maar een 3-daagse kuur volgde. Ik wist tenslotte ook niet hoe mijn lichaam ging reageren want ik heb zeer zwakke bijnieren (dicht tegen de grens van Adisson) en een trage schildklier. Ik vind de zakjes ook wel prijzig (door de productiemethode zeker), dus wilde ik ook zeker zijn dat het werkte. Op internet gaan er nl. verhalen de ronde dat die massa die uitgepoept wordt geen biofilm is maar afkomstig is van de gelmassa uit de zakjes en dus vooral je geldbeugel leeg gemaakt wordt en niet je darmen. En dat maakte me wel wat onzeker. Toch overtuigden de ervaringsverhalen mij om het toch te proberen.  Ik had het de eerste dag wat moeilijk met mijn suikerspiegel , maar dat loste ik de volgende dagen op door telkens de helft van het water te vervangen met biologisch fruitsap om de zakjes in op te lossen. En ik at 2x per dag een gekookte appel. Die extra 2 liter water was me wel te veel. Toch ben ik moeten thuis blijven van mijn werk omdat ik me te zwak voelde. Vandaar dat ik het de volgende keer in een vakantie periode zal doen. Ik was wel geschrokken dat er zoveel troep in de darmen zit. Ik eet nochtans bio en heel gezond met zeer weinig suikers. Eczeem en jeuk op mij huid zijn sterk verbeterd. Ja,ja,… gezondheid zit toch duidelijk voor een groot stuk in de darmen. Al bij al, een positieve ervaring die ik in de toekomst zeker nog ga herhalen.

Martine