Een nieuw pakketje is binnen met 2 producten om uit te testen. Leuk! Het zijn een body scrub en een bijpassende bodylotion. Een mooie combinatie om uit te proberen. Sinds vier weken ben ik deze producten aan het uittesten. In dit blog lees je mijn Curaloe review.

curaloe reviewCuraloe producten

Scrubben maar

curaloe review

Altijd leuk, doosjes uitpakken met cadeautjes! Eens kijken hoe de producten eruit zien. Eerst de scrub. Dit is een bruine, vloeibare scrub met lavendel en tea tree.

De scrub bevat kleine korreltjes om de dode huidcellen te kunnen verwijderen. De scrub is best wel mild, dus lijkt me ook wel geschikt voor je gezicht.

De scrub voelt lekker aan op mijn lichaam. De geur moet ik aan wennen, hij is best intens qua geur. Er zit tea tree olie in. Nu hoor ik van therapeuten over tea tree olie dat het een supermiddeltje is, vooral bij schimmels in de huid. Na het scrubben voelt het alsof je goed gereinigd word, dus dat is erg prettig.

De Body scrub kost EUR 16,90 voor  250 ml.

Bodylotion

curaloe review

Na het douchen met de scrub heb ik me ingesmeerd met de bodylotion. De lotion is een witte crème, zoals je van een normale bodylotion verwacht. Ik vind hem erg lekker. Hij is romig en ruikt lekker. Er zit African Shea Butter is, die ruik je goed!

Goed om te weten is dat deze productlijn zonder parabenen is. De producten zijn ook niet op dieren getest en er zijn ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Mooi!

De lotion bevat 70% Aloë Vera, olijfolie en African Shea Butter. De Bodylotion kost EUR 25,95 voor 250 ml.

 

Curaloe review

curaloe reviewIk vind de scrub in het begin erg wennen. Dat komt door de geur en de vloeibaarheid van de scrub. Maar wat ik nu tot mijn verbazing merk is dat de rode plekjes rond mijn mond minder erg zijn geworden. Sinds drie jaar krijg in vlak voordat de winter begint last van een soort eczeem in mijn gezicht.

Het zijn kleine plekjes die een soort droogheid van de huid veroorzaken en dan uiteindelijk rode plekjes worden die ik met make up camoufleer. Als de winter voorbij is verdwijnt de droogheid meestal en valt het nauwelijks meer op. Ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat de plekjes minder zijn geworden door de scrub, maar ik vind het wel opmerkelijk.

 

curaloe review

De bodylotion vind ik echt top. Hij is heerlijk zacht en na het douchen voel je dat de hitte uit je lijf wordt gehaald. Net zoals bij een after sun met aloe vera, merk je dat ook de bodylotion een koelend effect heeft. Heerlijk na een net te hete douche! Al met al, een erg positieve Curaloe review!

Ik hoor graag wat jouw ervaringen zijn met de producten van Curaloe!

Meer lezen over natuurlijke producten

logo