Kortingen

en aanraders

Hier vind je mijn aanraders en kortingen. Deze zijn speciaal voor jou geselecteerd. Ideaal als je in een lekker en gezonde lifestyle bent gëinteresseerd. 

Darmproducten

Op zoek naar goede producten voor je darmen? Neem een kijkje bij Vitamunda. Zij zijn enkele jaren mijn partner, omdat ik hun producten top vind! Je kunt ze nu allemaal uitproberen met een korting van 10% speciaal voor mijn lezers. Fijn ! Lees mijn review

Voedingssupplementen

Jaren geleden heb ik een cursus orthomoleculaire suppletie gevolgd (oftewel voedingssupplementenleer). Daarna zijn mijn ogen geopend. Deze kennis is zo belangrijk voor een optimale gezondheid. Daarom geef ik je een waardevolle tip. Kies altijd voor hoog gedoseerde supplementen en laat je ook altijd vooraf adviseren! Ik zou het namelijk zonde vinden als je een supplement kiest, die niets voor je doet of die niet optimaal werkt.

Lees meer artikelen van mij over verschillende supplementen. Ik heb bijvoorbeeld geschreven over:

Waar koop je vitamines?

Ik koop mijn vitamines altijd bij Vitaminstore. Ik vind het een betrouwbare winkel. Ze hebben daarnaast altijd producten van goede kwaliteit. Je koopt Vitamines en mineralen online. Hoge kwaliteit, bekende merken ♥ een gezond lichaam begint bij Vitaminstore!

 

Kadootjes

Ik heb kadootjes geshopt bij LekkerHoning. Speciaal voor jou heb ik een korting van 10%. Gebruik de code ‘LEKKER10’ bij het afrekenen!