Hier vind je mijn aanraders en kortingen. Deze zijn speciaal voor jou geselecteerd. Ideaal als je in een lekker & gezonde lifestyle bent geinteresseerd. 

Aanraders

#1 Darmproducten

korting

Op zoek naar goede producten voor je darmen? Neem een kijkje bij Vitamunda. Zij zijn enkele jaren mijn partner, omdat ik hun producten top vind! Je kunt ze nu allemaal uitproberen met een korting van 10% speciaal voor mijn lezers. Fijn !

Lees mijn review

#2 Lekker slapen

Ik slaap graag. Ik vind het heerlijk om lekker te slapen. Uitgerust aan je dag beginnen is erg belangrijk. Een verstoorde nachtrust heeft zoveel effect op je. Je voelt je verschrikkelijk en je hebt een korter lontje. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je slaap te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld een goed kussen aanschaffen.

Welk kussen neem je?

Ik heb gekozen voor traagschuim. Jaren geleden heb ik dit kussen mogen testen en ik heb hem nooit meer van mijn bed gehaald. Inmiddels heeft mijn vriend er ook een en hebben we ook een bijpassend matras gekocht.

Ik zweer bij dit kussen. Mijn vriend neemt hem zelfs iedere vakantie mee. Hij kan niet zonder. Geen grap, dit is daarom echt een goede investering in je gezondheid! Te koop voor 79 euro.

Wil je meer weten? Lees dan mijn review van dit kussen

 

#3 Voedingssupplementen

Jaren geleden heb ik een cursus orthomoleculaire suppletie gevolgd (oftewel voedingssupplementenleer). Daarna zijn mijn ogen geopend. Deze kennis is zo belangrijk voor een optimale gezondheid. Daarom geef ik je een waardevolle tip. Kies altijd voor hooggedoseerde supplementen en laat je ook altijd vooraf adviseren! Ik zou het namelijk zonde vinden als je een supplement kiest, die niets voor je doet of die niet optimaal werkt.

Lees meer artikelen van mij over verschillende supplementen. Ik heb bijvoorbeeld geschreven over:

Waar koop je vitamines?

Ik koop mijn vitamines altijd bij Vitaminstore. Ik vind het een betrouwbare winkel. Ze hebben daarnaast altijd producten van goede kwaliteit. Je koopt Vitamines en mineralen online. Hoge kwaliteit, bekende merken ♥ een gezond lichaam begint bij Vitaminstore!

 

# 4 Lekker & gezonde cadeautjes

Ik heb cadeautjes geshopt bij LekkerHoning. Speciaal voor jou heb ik een korting van 10%. Gebruik de code ‘LEKKER10’ bij het afrekenen!

pms klachten